Wow armory not updating 5 4 Live free hot text chating


06-Nov-2019 17:52

At the same time, I completed all raids for MOP expansion in (LFR), and all of them are updated at the armory. I can’t say that it’s a character or armory bug because it doesn’t want to show that this raid only is complete in the armory, and blizzard should fix this at the armory.

When I send a ticket, Game Master Daremdekhar told me to post a thread.

Sign Up for free (or Log In if you already have an account) to be able to post messages, change how messages are displayed, and view media in posts.

I recently did a total transmog update, and spec change.

Hi, My issue is that I completed Dragon Soul in Looking for Raid and it won’t update at the armory.

I’ve done the raid for a couple of times just in case and to be sure that this bug remains.

You can see on the armory when you go to the mythic runs tab, and click “view party” for a specific run that my old character name is showing up, leading the blizzard API used by raiderio to credit the runs to the old character.

wow armory not updating 5 4-60

help dating simulator

This is making it very difficult to get accepted into mythic plus groups and enjoying the game.

characters not updating get rolling error Armory Sync Debugging Infos Line Time Class Function Info Status 422 0.0021 Armory Sync Job _check Auth Checked authentication OK 137 0.0022 Armory Sync Job _check Env Checking environment OK 143 0.0022 Armory Sync Job _is Required Roster Version Check required Roster version OK 148 0.0022 Armory Sync Job _is Required Armory Sync Version Check required Armory Sync version OK 377 0.2274 Armory Sync _contentcheck Checked if is_object Fail 143 0.2275 Armory Sync _get Character Info Parsed character infos Failed 80 0.2275 Armory Sync _get Roster Data Parsed all armory data Failed 80 0.2276 Armory Sync _get Roster Data Armory sync initialization Passed 1041 0.2276 Armory Sync synch Member By ID Synced armory data Timpe with roster Failed 231 0.2409 Armory Sync Job _update Status Updated charcter job status OK 233 0.2503 Armory Sync Job _update Status Updated charcter job status OK 235 0.2605 Armory Sync Job _show Status Printed status window OK 237 0.2606 Armory Sync Job _link Printed reload java code OK 172 0.2606 Armory Sync Job _start Syncing Finnished sync job OK cc/roster/ = where our roster is installed get a simular error when adding guild says guild does net existspls request if anymore info is needed tythis is the debug info for adding a guild Armory Sync Debugging Infos Line Time Class Function Info Status 431 0.0022 Armory Sync Job _check Auth Checked authentication OK 137 0.0023 Armory Sync Job _check Env Checking environment OK 143 0.0023 Armory Sync Job _is Required Roster Version Check required Roster version OK 148 0.0024 Armory Sync Job _is Required Armory Sync Version Check required Armory Sync version OK 1126 0.0184 Armory Sync check Guild Info Checked guild on existence Failed 260 0.0185 Armory Sync Job _check Guild Exist Checked guild on existenz Failed 160 0.0185 Armory Sync Job _start Add Guild Added guild Failedadd guild option is an issue i cant seem to solve for every one ...

first question did you copy the new armory.file in to the roster lib dir?

When I install the addon and attempt to update via the Armory Sync button under the Utilities tab, I receive the same errors as the original poster.

Cranking up the debug showed: After doing that, however, I was able to go to the Guild Information tab and use the Armory Sync buttons from there to update the database.

Even my 2 toons that i transferred realm isn’t updating, the old page is still there also. One of the fixes is to log out and log back in to the forums/Wo W website.